Duurzaamheidshypotheek

De woningen in d’Amerongers worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning.

Duurzaamheidshypotheek

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in d'Amerongers kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in d'Amerongers worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

De voordelen van Nexthome:

  • extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • meerwerk (upgrades keuken, upgrades badkamer e.d.) volledig mee te financieren;
  • oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw;
  • een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben;
  • onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij en advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek slechts € 800,-.

Wij informeren je verder in het verkooptraject over wat de actuele rentestanden voor jou betekenen.

Waarom kiezen voor NEXTHome

Bepaal zelf je ideale maandlast.

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper en iedere situatie is anders. De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Meer of minder vermogensopbouw? Wie ben je? Hoe wil je leven? En welke maandlast past daar het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met je Hypotheekspecialist.


Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

Vrijblijvend aan tafel voor een gesprek.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen zijn er, welke opties en extra’s zijn er mogelijk en wat worden je maandlasten? Dit is belangrijke informatie die je wil hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

Bel 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Aletta of Marco, jouw Hypotheekspecialisten voor d’Amerongers. Mailen kan uiteraard ook. Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een telefonische afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Heb je een vraag, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over de duurzaamheidshypotheek of wil je aan vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van NEXThome via 0186-745772 en vraag naar Marco, Daniëlle, of Aletta. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Oost Kwartier. Mailen kan naar info@nexthome.nl.